I got a yoghurt maker for my birthday, thanks mum!
Making yoghurt is very simple, the most daunting thing is keeping it warm for 8hours at 40C, that’s where the yoghurt maker comes in.
This is the first attempt, served with home-made muesli and local fruit.
Hi Marijke,
ReplyDeletewij kennen elkaar niet maar via een andere blog kwam ik een tijdje geleden op jullie blog terecht en volg ik hem al een tijdje, heel leuk! Ik ben zelf ook net met mijn gezin (kiwi echtgenoot en 2 zoontjes van 4 en 6) naar Australie verhuisd om als GP te gaan werken en wel in Yamba, dus helemaal niet ver van jullie. Het lijkt me eigenlijk wel leuk om eens een keer af te spreken. Kijken hoe jullie dat allemaal doen als nederlanders in Australie etc. Bovendien lijkt me het heel leuk om je tuin eens in het echt te bewonderen.
Mocht jullie dat ook wat lijken e-mail of bel me dan: machteld.simpson@gmail.com, 0407624426.
onze blog is: angourie.tumblr.com, password: forthehomies
groetjes Machteld Simpson