12.11.06

Birthday

Afgelopen donderdag zijn we beiden weer een jaartje ouder geworden. Sander is nu dertiger, maar moet nog een beetje aan het idee wennen. Ik ben nu een kwartje.
Bedankt voor alle kaartjes en telefoontjes!
We hebben het gister gevierd met de collega's van Sander, ik had allemaal lekkere dingetjes gemaakt (you know me!) en goed drank ingeslagen. Maar waar we een beetje te laat achterkwamen was het BYO (Bring Your Own) principe wat hier in Australia geldt. Als je naar een feestje gaat dan neem je een kadootje mee (meestal een fles wijn) voor de gastheer/vrouw, maar daar bovenop neem je je eigen drank en lekkere hapje mee. Complete kaasplanken, taarten, snackschotels en eski's (koelboxen) werden binnengedragen! Kortom een overvloed aan eten. Het idee hierachter is dat diegene die het feest geeft niet eerst een dag in de supermarkt en de keuken staat te sloven. Nu verdeel je de lasten. Een zeer geslaagde avond, waarbij de koters in het zwembad lagen en de volwassenen (en Sander en ik) hoog en droog zich volledig op het eten konden storten...
Burp, iemand nog een stukje cheescake?


Deze foto is afgelopen week gemaakt, het was hier volle maan. Wat ongelofelijk veel licht!

En deze foto is van dezelfde maan, nu alleen in gezelschap. Kan iemand mij vertellen wat dit voor verschijnsel is?Uit de verzameling tuindieren.

Mag ik jullie voostellen, Sander zijn nieuwe vriendinnetje: Lucinda.

Tot ons beider geluk woont deze dame bij ons in de tuin. Sander blij want die wil al jaren een lizard, ik blij want ik wil zo'n beest niet in huis.
Na alle feestvreugde, tuinieren (daarover volgende keer meer) en huis inrichten vonden we het wel weer eens tijd worden om er op uit te trekken. Dit keer met Cape Hillsborough als bestemming. Wederom een prachtig National Park op een uurtje rijden, waarbij de heerlijk geurende eucalyptusbomen en constant die knalblauwe zee het meeste indruk gemaakt hebben. We hebben vandaag ook onze eerste slang (in AUS) gezien. Knokken met zijn buurman vond ie gelukkig een stuk interessanter dan aandacht schenken aan ons...

2 comments:

 1. Hmm, dat valt me tegen hoor. andere jaren werd ik altijd gebeld en subtiel gevraagt een biertje te komen drinken. stiekem wist ik dan al dat het verjaardagstijd was. dit keer geen foon, jammer. een lekkere margarita langs de swimmingpool lijkt me wel wat hoor.

  Anyways, nog van harte ! Ik trek hier wel een biertje op jullie gezondheid open, oké ?

  vette ancient lizard is dat, dat beest heeft wel een groot terrarium zeg ;)

  ReplyDelete
 2. kijk omdat jullie nu aan de andere kant zitten, is het sterrenstelsel natuurlijk ook andersom. dus eigenlijk zie je nu mars.
  ik heb daar ergens op mijn weblog wel een theorietje over staan.

  ReplyDelete

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...