30.12.06

Mudcrab en zeearend

Onze eerste Aussie Christmas, geweldig! Iedereen is hier zo relaxed, geen formele kerstdiners maar een BYO (eten zelf meenemen) poolparty. De buren hadden nog een mudcrab over, een echte delicatesse hier in Queensland. Dus ook Boxing Day zijn we goed doorvoed doorgekomen...We hebben ze hier al vaker zien vliegen, zeearenden. Erg mooi om ze zo boven de zee te zien zweven, dit exemplaar had net zijn Boxing Day lunch gevangen.

En nu alweer bijna nieuwjaar, Sander heeft dit weekend gelukkig wel helemaal vrij. Mooi de tijd om weer eens lekker de tuin in te duiken. De tuin is opzich selfmaintaining en drought resistant, maar nu het hier zomer is krijgen we ook meer regen. Goed voor de planten, slecht voor ons want vooral het onkruid krijgt een groeistuip... Deze ochtend een nieuwe auto gekocht de nieuwe dokter heeft zometeen ons lease-autootje nodig. Een mooie witte Hyundai Lantra is het geworden, alles zag er goed uit. Nog even een proefritje gemaakt. Ook een vriend van Sander (tevens monteur) heeft er ook nog even naar gekeken en een ritje mee gemaakt. Helemaal super, ze hebben hem nog even voor ons opgepoetst toen we door het papierwerk heengingen. Echter toen ik de auto buiten de poort wou zetten had ik moeite met starten, uiteindelijk toch aan de praat gekregen, zal wel toeval zijn.
Toen we een uurtje later terugkwamen om hem naar huis te rijden kregen we hem helemaal niet meer gestart... Gelukkig krijg je hier bij alle auto's jonger dan 10 jaar standaard 3 maanden garantie, ze zo vertrokken wij met een leenauto. En de dealer sleept hem naar een garage...

No comments:

Post a Comment

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...