3.10.06

stil

Het is een beetje stil vanuit hier, nog geen internet (op vakantie waren we beetje bereikbaar) en een telefoon die alleen maar internationale telefoontje kan ontvangen i.p.v. zelf bellen.
Bedankt nog diegene die daar gebruik van gemaakt hebben, erg leuk om jullie weer eens te spreken.
De tip van de dag, met dank aan Jan& Evelien. Bellen met MSN, kost € 0,02/min. je kan dan met je computer bellen naar een vast nummer. Dezelfde service wordt aangeboden via Skype (Skype-out). Enige wat je nodig hebt is een headset. Hou echter rekening met een tijdverschil van 8 uur. 14.00 in NL betekend 22.00 in AUS...

We vermaken ons hier prima, Sander is nu door zijn papierwerk heen geworsteld en heeft gister zijn eerste werkdag gehad. Hij was heerlijk stil gisteravond...
Ik hou me tot die tijd een beetje bezig met de buurt verkennen en nog wat dingen regelen.
We hebben een geweldig huis, maar de click is er niet helemaal. (ik weet het we zijn een stel verwende nesten). Toch nog even kijken wat er voor andere huurmogelijkheden zijn in de buurt.
Het strand is helemaal geweldig, we zijn er dagelijks te vinden voor een strandwandeling. Echter het is niet aan te raden om vanaf het strand te ver inlands te lopen, want daar zitten de salties.
Hoe vind je onze tuindieren?

1 comment:

  1. Bellen met MSN, of Skype :)

    maarre, wat is dan je MSN-adres? Want dat heb ik nog helemaal niet *schaam*

    ReplyDelete

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...