8.9.06

Eindelijk!

Ze hebben ons erg lang in spanning gelaten, maar.....
De medische registratie is er!!! Dat betekend dat nu eindelijk alle papieren rond zijn en ons avontuur wordt voortgezet in Australië. Een fijn gevoel om die visa op zak te hebben.
Maar dat betekend wel dat er nu heel veel geregeld moet gaan worden. De afgelopen twee dagen zijn we dus voornamelijk druk geweest met het regelen van vliegtickets, de verhuizing en nieuwe huisvesting.

Maar de tickets naar Australië zijn nu geboekt. 23 september vliegen we vanaf Singapore naar Brisbane. Daar krijgt Sander nog een introductie gericht op het Australische gezondheidssysteem. Waarna we aan onze laatste km vliegen naar Mackay. Erg spannend wat we daar aan gaan treffen!

Maar goed het is nog niet zover. Eerst nog twee weken reizen door Maleisië.
Ik hoor je denken: Maleisië, ze zaten toch in Cambodja. Dat klopt deze ochtend nog wel.
De planning was om via Thailand naar Maleisië te gaan, maar we hebben ons vier zware reisdagen en een gevaarlijke grensovergang bespaard met een lastminute Kuala Lumpur.
Dus na drie uurtjes vliegen hebben we nu een complete cultuurschock te verwerken!

KL is echt totaal anders, grote hoge gebouwen en geasfalteerde snelwegen. En na al die rustige en gemoedelijke weken in poor Asia, komt een rijke grote stad als KL keihard aan. Vooral de prijzen zijn weer erg schrikken. Maar er is hoop, ons reisgidsje heeft het erover dat Borneo nog erg onderontwikkeld is. Misschien dat we daar de komende tijd gaan onderduiken...

4 comments:

 1. Bedankt voor de super leuke kaart!!

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd!!!

  Groetjes, Esther & Bernd

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd met de registratie! Als jullie nieuwe adres bekend is hoor ik het graag. Kus Tien

  ReplyDelete
 4. Hé eindelijk !
  Op naar het strandhuis

  ReplyDelete

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...