25.11.07

Toenemende zwangerheid

We zijn de laaste weken aan het socializen met de buurtjes en rondzwaaien met een all deadly "whipper snipper" in de tuin.


Ik heb deze vooralsnog uit de handen van Marijke weten te houden.. mijn laatste herinnering was a)dat ze met een enorme heggeschaar de hele tuin aan het kortwieken was. En b)dat ik haar al knippend weg moest slepen uit de tuin. We zullen het maar op de zwangerschapshormonen houden... oja c)dat ze nog riep "daar beweegt er nog een" !!?

Verder gaat het allemaal goed hier.


Vijftien minuten landinwaards ligt de Middle Creek Dam waar plek is voor picknick en een koel briesje. Tevens geen bereik op de on call mobiel dus het is een plek om te onthouden.Als dier van de week wil ik jullie voorstellen aan de "huntsman" spin.Niet altijd gevaarlijk voor mensen maar wel beetje creepy karakter. Eenmaal binnengedrongen in huis en tweemaal gespot buitenshuis. We hebben besloten de gaasdeuren maar weer gewoon dicht te houden.

Over tien dagen komen we terug van de niewe wereld naar het oude kikkerland, even post controleren en bakkie doen op het station. We hebben er 4 weken voor uitgetrokken. In Nederland zullen het makkelijkst te bereiken zijn op marijke.sander@gmail.com want we hebben geen phoon bij ons. Als afsluiter een kiekje voor liefhebbers van buik:

No comments:

Post a Comment

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...