21.5.07

Bezoek

10 maanden lang hadden we ze niet meer gezien, maar daar zijn ze: Jan & Evelien (ouders van Sander). Als we niet uitkijken willen ze nooit meer weg, de manier van leven in Australiƫ staat ze wel aan. Ik heb wat dagen vrijgenomen zodat we ook wat van de omgeving kunnen zien. De tijd is omgevlogen! Wandelen in het weekend, picknicken door de week en tussendoor de dagelijkse gang van zaken ook gewoon proberen door te laten gaan. We hebben ze goed aan de gang gehouden en eerlijk is eerlijk de tuin ziet er weer geweldig uit.
En mijn moeder had ook een leuke verrassing, constant had ze het over maart 2008, maar belde ze of ze volgende maand al konden komen!Weekendje weg; lekker uitgaren op een schommelbank na een verfrissende wandeling.Het resultaat als je 9 foto's aan elkaar plakt, het uitzicht vanaf Cape Hillsborough.De super grappige plant/boom: The Grasstree.
De grootste Coal Terminal in de wereld: Hay Point, slechts 14km vanaf Sarina Beach. Het heeft even geduurd, maar nu toch eindelijk wezen kijken. Paul & Margriet, willen jullie een foto vanuit de lucht maken als jullie op Mackay vliegen?

Evelien heeft een beetje een tick, vogeltjes en bloemetjes. En dit krijg je nou als je haar loslaat in de Botanical Garden...
;-)
De platypus hebben we dan misschien niet gezien, deze rivier schildpad is eigelijk net zo leuk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...