19.8.06

Visjes spotten in Vietnam

In Hué zijn we niet lang gebleven, we hebben ons alleen laten verleiden tot een bootrit op de Perfume River. Naar ons idee was de stad te toeristisch en zoals elke andere toeristische stad ter wereld krijg je dan hele hoge prijzen en vooral reisbureautjes en taxidrivers die zich als een stel hyena's op die toeristen storten. Voor ons een goede reden om door te reizen. We vonden een bus met een tussenstop in Hoi An. Ook hier hebben we geen tempels bezocht, in plaats daarvan zijn we bij een van de vele kleermakers binnen gestapt. Voor een prikkie hebben we hier twee op maat gemaakte zijden ochtendjassen laten maken.


In de avond wederom een nachtbus, bestemming Nha Trang. In plaats van uit te garen in bed, konden we meteen mee met een eilandentripje. Een schot in de roos, want met dit heerlijke relaxte dagje hebben we meteen kennis kunnen maken met het onderwaterleven van Vietnam. Jullie krijgen allemaal de groetjes van Nemo!

Vandaag heb ik deze kennismaking verder voortgezet, maar nu op een andere diepte (15m). Dit is echt een geweldige duiklocatie, het is alsof je zwemt in een aquarium! Zo veel soorten koraal en visjes! Ik denk dat ik morgen nog een keertje ga...

1 comment:

Thank you, for taking the time to leave a comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...